Općinska organizacija SDA Zavidovići

Vozuća uz Načelnika Suada Omeraševića i kandidate SDA Zavidovići

Pred oko 350 mještana Vozuće u četvrtak 15.09.2016. SDA Zavidovići je održala predizborni skup i predstavljanje kandidata za Lokalne izbore 2016.

Prisutnim članovima, simpatizerima i aktivistima SDA predstavljeni su kandidati za OV Zavidovići na lokalnim izborima 02. Oktobra.

Prisutnima se prvo obratio Predsjednik  MO Vozuća Samir Ručić i kandidat na ovogodišnjim lokalnim izborima koji je istakao važnost izlaska na izbore i glasanja za SDA kao najjaču i pobjedničku stranku, a sve u cilju nastavka reformi i realizacije započetih projekata.

Prisutnima se obratila i gđica Amira Hadžić koja je Nosilac liste za OV Zavidovići te je istakla važanost podrške gdinu Suadu Omeraševiću kao i svim kandidatima s liste za OV.

Na kraju prisutnima se obratio i kandidat za načelnika općine Zavidovići ispred koalicije SDA-SBB Suad Omerašević koji je u kraćim crtama podsjetio prisutne o projektima koji su se realizovali u toku njegova mandata, a posebno na području MZ Vozuća.

Gospodin Suad je predstavio i Izbornu platformu za slijedeći četverogodišnji mandat čiji je akcenat ponovo zapošljavanje i samozapošljavanje i razvoj poduzetništva.