Općinska organizacija SDA Zavidovići

U Breziku je snaga!

Pred mještanima Brezika u petak 16.09.2016. godine SDA Zavidovići je održala svoj treći predizborni skup. Bila je ovo prilika za mještane MZ Brezik da se upoznaju sa kandidatima SDA Zavidovići za predstojeće lokalne izbore.

U ime kandidata prisutnima se obratio gdin. Hakija Osmić. Gospodin Osmić je pozvao sve prisutne da obavezno izađu na izbore i svoj glas podrške daju pobjedniičkom timu, kandidatima SDA Zavidovići. Gospodin Osmić iskoristio je priliku i u zasluženim riječima superlativa predstavio kandidata koalicije SDA-SBB za načelnika Općine Zavidovići, gdin-a. Suada Omeraševića.

Poslije prigodne najave prisutne je govorom počastio i sam kandidat za načelnika Općine Zavidovići i aktuelni načelnik gdin. Suad Omerašević. Gospodin Omerašević je u svom govoru posebnu pažnju posvetio rezultatima iz proteklog mandata i svemu onome što je SDA Zavidovići uradila tokom perioda dok je on obnašao dužnost načelnika Općine Zavidovići.

Posebno je istakao značajno povećanje izdvajanja za sport, obrazovanje, poljoprivredu, zapošljavanje i samozapošljavanje

Galeriju fotografija sa predizbornog skupa možete pogledati na Zvaničnoj facebook stranici.

link: https://www.facebook.com/sdabihzavidovici/