Općinska organizacija SDA Zavidovići

Predsjednik SDA Zavidovići Mirnes Burkić pozvao građane da budu dio pobjedničkog tima

Nakon što je kandidat za načelnika općine Zavidovići Nagib Mujkić javno pozvao sve privrednike i intelektualce ovog grada mnogi su ovakav potez budućeg načelnika pozdravili vjerujući da je ovo konačno put za bolje Zavidoviće. Također, s druge strane vjerujem da ima i onih koji nisu pročitali poziv koji je upućen javno,pa su se našli u neugodnim komentarima koji se ne uklapaju u samu temu poziva. Postavimo svi sebi pitanje,da li je iko do sada nešto slično uradio? NIJE! Da li to drugi mogu? NE MOGU! Vjerujem još uvijek da naši Zavidovićani nisu samo povodljivi niti su Zavidovići samo po tome poznati.

Ostavimo se predrasudu i samo argumentovano, časno i vrijedno radimo i dokažimo da možemo puno puno bolje. Vijeme je da Zavidovići zauzmu svoje mjesto koje im pripada. Nagib Mujkić je persona koja to može! Iza Nagiba Mujkića stoji velik i jak TIM privrednika,intelektualaca,političara,građana koji će mu pomoći da Zavidovići postanu ljepši i prosperitetniji grad.Iza Nagiba Mujkića kao budućeg načelnika stoji SNAGA SDA I SNAGA NARODA.Drugi to nemaju i neće moći imati nikada.Svake izbore druge političke stranke pokušavaju sa nekim eksperimentom i nikada ne uspiju u tome.Ko tada ispašta,naravno građani.

Nama treba jaka Općina sa jakim kandidatom za načelnika koji ima iskustvo,znanje,viziju i hrabrost da Zavidoviće učini boljim i ugodnijim mjestom za život sviju nas.Nagib Mujkić je u svemu tome UBJEDLJIVO NAJBOLJi! Narod voli one koji su sposobni koji znaju i koji imaju viziju jer oni i pobjeđuju. Zaslužujemo da Zavidovići budu puno puno bolji. Zato dragi moji Zavidovićani budimo dio TIMA koji pobjeđuje.

Screenshot_20200728_225016